Skanörs Gästgifvaregård, Mellangatan 13, 239 30 Skanör

Lediga tjänster

Vi söker nya medarbetare!

Vill du arbeta i en historisk miljö med varierande arrangemang?
Nu söker vi följande tjänster:

Kock, souschef:
Vi söker förstärkning i köket och letar ny kock, souschef. Erfarenhet, en stor passion för matlagning och teamwork är tre grundförutsättningar. Kontakta vår kökschef Ola för intresse. 


À la carte servitör/ servitris:

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av À la Carte servering. Är du framåt, en lagspelare och intresserad av mat och dryck? Det är viktigt att du har kassavana, men främst att du kan arbeta självständigt i högt tempo med egen station och har hög servicenivå. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, andra språkkunskaper är meriterande.
Vi erbjuder en behovsbaserad visstidsanställning under vår sommarperiod som sträcker sig under juni till augusti. Är du tillgänglig redan under april och maj är det ett plus. Möjlighet till tillsvidareanställning finns.

Vi söker även en person till vårt ordinare året-runtteam på Gästis. Tjänsten är ett heltidsvikariat på minst ett år med chans till tillsvidareanställning. Du kommer att arbeta på rullande schema blandat dagar, kvällar och helger.

Utöver ovanstående ser vi att du som söker har lång erfarenhet samt en genuin passion för yrket. Tjänsten kräver goda kunskaper inom mat och dryck, sommelierutbildning är meriterande men inte ett krav.

Hotellvärd/ värdinna
Vi söker dig som kan arbeta självständigt, som sätter service främst och tycker om människor. Arbetsuppgifterna består av receptionsarbete såsom utcheckning och service för våra hotellgäster, städning av allmänna ytor, ansvar för frukostbuffén samt enklare lunchservering. Anställningen sträcker sig över 8 veckor med start efter midsommar

Diskare
Tidigare erfarenhet inget krav, men meriterande. Du som söker ska klara av att arbeta självständigt under högt tempo då vi har två diskrum och arbetet inkluderar puts av glas och bestick. Du ska också kunna ta egna initiativ och vara behjälplig i restaurangen vid behov och när tid finns

Var vänlig och skicka in ditt CV och intresseanmälan till oss på ansokandaleken@gmail.com

Vi har inte möjlighet att besvara ansökningar som inte är kopplade till utlysta tjänster eller som inte uppfyller ansökningskriterierna