Det finns platser där livet går lite långsammare, där tiden räcker lite längre och där maten smakar lite godare.

Om hotellet

Det finns platser där livet går lite långsammare, där tiden räcker lite längre och där maten smakar lite godare.

Från Skånes åkrar, trädgårdar och hav hämtar vi pinfärska råvaror hos lokala producenter som inspirerar vårt val av rätter och menyer. Med nya tekniker som möter traditionella inslag skapar skånsk världsmat av högsta kvalitet. Hos oss är det viktigt att gästen känner igen maten och att smakerna överträffar förväntningarna.

Skanörs Gästgifvaregård har öppet året runt för middagar, konferenser, bröllop, fester och andra arrangemang.

Våra tio hotellrum, alla dubbelrum, är gemytliga. Mycket omsorg läggs på att bibehålla den gamla gästgifvargårds-stilen med en modern touch.

För bokning av hotell och konferens vänligen kontakta vår bokning, öppet alla vardagar mellan 8-16 på tfn 040-475690 eller mail.

Vi hoppas få se dig som gäst och hälsar dig hjärtligt välkommen till oss.

Våra rum

Alla våra rum är inredda i traditionell ”Gästgifvaregårds-stil” men med en modern touch. Rummen är normalstora dubbelrum, har eget badrum med dusch, ett rum har badkar att njuta i.

Läs mer om våra rum

Aktiviteter

Stränderna på Falsterbonäset är milslånga och breda. Med sin beryktade vita sand och sitt klara nästintill turkosa vatten är det inte konstigt att gemene man jämför Falsterbonäset med franska rivieran.

Läs mer här

Sagt om oss

”Stort och varmt tack till er alla för en otroligt väl genomförd födelsedagsfest den 7 augusti. Jag själv, min familj samt alla gäster är otroligt nöjda med allt! Det bemötande vi fick var toppen! Maten var fantastiskt väl komponerad liksom dryckerna till. Bandet var mycket uppskattat och de cd skivor jag fick av Benni blev det slagsmål om J Vi hade nog kunnat dansa hela natten om inte grannarna sagt sitt. Allt passade perfekt! Även vädret stod helt på vår sida. Detta är verkligen en helg som jag kommer att minnas länge, länge. Tack!!”

Louise Anderberg Hedensiö, Bromma

”Tack för meny & drycker! Alltid extra kul att minnas vad man åt och drack. Vi hade en fantastisk kväll hos Er! Maten, viner, miljö, service, bröd, kaffe…ALLT var högsta betyg! Vissa saker kommer jag minnas lite extra: Predesserten med sorbet på veteöl…galet häftigt och gott. Min fru och jag kände och föreställer oss hur du har legat i gräset en varm sommardag, druckit en kall god öl och tuggat på ett grässtrå…och funderat..-hur kan man överföra detta till något ätbart..helt klockrent! Lammet med betor, timjan, etc var i världsklass! Bland det bästa vi någonsin ätit…och sedan dricka en sagolik Rioja till detta som fullständigt gifter sig i smakerna… Stort tack för allt vi fick uppleva & hoppas vi snart får möjlighet att besöka Er igen!”

Marcus Bolgerth, Hovmästare/Kvällsansvarig Restaurang SAND

”Lige en lille hilsen med tak for et dejligt ophold (vores andet ophold) hos jer.
Skønt sted, skønne værelser, dejlig, dejlig mad og vin og fin morgenmad.
Det er ikke sidste gang, vi overnatter og spiser hos jer.”

Lars fra Hillerød, Danmark

”Tack för en fantastisk kväll med en upplevelse av mat och dryck utöver det vanliga. Vi återvänder nu från drygt två veckors gourmetresa i Frankrike. Hos er fann vi en upplevelse som ligger i nivå med tvåstjärnorskrogar!!! Vi kommer att rekommendera goda vänner att besöka Er innan världen i övrigt upptäcker denna skatt. Stort tack!”

Anders Berg, ordförande Munskänkarna Sollentuna