Bröllop & fest

Låt oss ta hand om Er turturduvor och arrangera Ert bröllop! Eller varför inte förlägga er 50-årsfest, doplunch eller julfest hos oss?!

Vi välkomnar såväl små som stora arrangemang.

Bröllop

Våra värdeord är omtanke, glädje och engagemang

Vi tycker att det är otroligt privilegierande att få vara med och arrangera din/er speciella dag.

Vi älskar detaljer, lägger mycket tid på att planera och vi försöker alltid tillgodose gästens önskemål. Vårt mål är att skapa de bästa förutsättningarna för en perfekt dag som du kan njuta av tillsammans med dina nära och kära.

För mer information om våra bröllopsarrangemang, detaljer och priser, vänligen kontakta oss.

 
 

Minnesvärd stunder

Fira livets alla minnesvärda stunder hos oss på Skanörs Gästgifvaregård

Vi har lång erfarenhet av allt från födelsedagsfester till dop och minnesstunder. Den anrika miljön tillsammans med vår passion för mat och dryck gör att varje högtid blir speciell hos oss.

Kockarna arbetar med säsongens bästa råvaror, gärna närproducerat och ekologiskt. De inspireras av naturen utanför vår dörr och vi försöker stimulera alla sinnen när Ni besöker oss.

Därför är det roligt att förhöja matupplevelsen med något gott i glaset. Vi utbildar gärna våra medarbetare inom dryckens värld så att de kan sprida sina kunskaper vidare till dig och dina vänner.

Vid frågor kontakta oss.

Skanörs Gästgifvaregård är en gammal byggnad som består av fyra olika delar

Gästgifvaregården härstammar från 1200-talet men den nuvarande byggnaden uppfördes efter den stora branden i Skanör 1885. Under mitten av 1900-talet gjordes en omfattande utbyggnad och huset fick då sitt nuvarande utseende.

Idag finns det tio hotellrum, en matsal och en festlokal. Allt är varsamt renoverat under årens lopp och idag är det en ljus, mysig och trivsam mötesplats. Skanörs Gästis ligger på Mellangatan, sida vid sida med låga vackra pastellfärgade gathus, och bara ett stenkast från Skanörs Kyrka.

I vår festsal har vi plats för 80 sittande gäster på runda bord.

Önskar Ni boka hela eller andra delar av Skanörs Gästis, vänligen kontakta oss!